Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

1. Bevezetés

Ez az Általános Szerződési Feltételek dokumentum (továbbiakban „ÁSZF”) a rrnews.hu weboldalán (továbbiakban „Weboldal”) elérhető szolgáltatásokra vonatkozik.

2. Szolgáltatások leírása

A Weboldal hírcikkeket, hírlevelet és kapcsolati űrlapot biztosít a felhasználók számára. A szolgáltatások ingyenesek és nincsenek jelenleg marketing tevékenységek.

3. Felhasználói felelősség

A felhasználók felelősek minden tevékenységért, amit a Weboldalon végeznek. Tilos jogellenes tevékenység folytatása vagy mások jogainak megsértése a Weboldalon keresztül.

4. Adatvédelem és GDPR

A Weboldal teljes mértékben megfelel az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR). Az alábbiakban ismertetjük az adatkezeléssel kapcsolatos fontos információkat:

4.1 Adatgyűjtés

A Weboldal csak a szolgáltatásainak biztosítása érdekében szükséges személyes adatokat gyűjti. Ez magában foglalhatja a név, e-mail cím a hírlevél feliratkozáshoz, és kapcsolati információkat a kapcsolati űrlap kitöltésekor.

4.2 Adatvédelmi jogok

A felhasználóknak joga van tájékoztatást kérni az általuk megadott személyes adatok kezeléséről, hozzáférést kérni ezekhez az adatokhoz, kérni azok korrigálását, törlését vagy kezelésük korlátozását, valamint tiltakozni az adatkezelés ellen.

4.3 Adatbiztonság

A Weboldal megfelelő intézkedéseket tesz az adatok védelme érdekében, beleértve a személyes adatok biztonságos kezelését és tárolását.

4.4 Kapcsolatfelvétel az adatvédelmi kérdésekben

Az adatvédelemmel kapcsolatos kérdésekkel vagy aggályokkal kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot az adatvédelmi tisztviselőnknél a következő e-mail címen: info@rrnews.hu.

5. Szerzői jogok

A Weboldalon található minden tartalom, beleértve a cikkeket és egyéb írásokat, szerzői jogi védelem alatt állnak. Tilos a tartalom engedély nélküli másolása vagy felhasználása.

6. Módosítások

A Weboldal fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa az ÁSZF-et. Az ilyen módosítások érvénybe lépésekor a felhasználók kötelesek azokat betartani.

7. Érvényesség

Ez az ÁSZF 2023.12.21. napjától lép érvénybe.

0
Kosár
  • No products in the cart.