Fél tonna élelmiszerrel segítették a rászoruló családokat

A karácsony közeledtével sokan szeretnének örömet szerezni másoknak, és hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki boldogan ünnepelhessen. Az FC Ajka labdarúgói is ezt a célt tűzték ki maguk elé, amikor elindították a már hagyományosnak számító adománygyűjtő akciójukat, amellyel több mint fél tonna élelmiszert juttattak el a rászoruló családoknak.

Az akció keretében a klub tagjai és szurkolói összegyűjtötték a tartós élelmiszereket és játékokat, amelyeket az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központon és a Te Számítasz Egyesületen keresztül osztottak szét a hátrányos helyzetű családok között. A családok között összesen 200 kg cukrot és lisztet, 100 kg rizst, kb. 150 csomag száraztésztát, 20 kg szaloncukrot, valamint 100 kg étolajat osztottak szét a csomagokban, amelyekkel a családok megkönnyíthetik a karácsonyi készülődést, és élvezhetik az ünnepi hangulatot.

Fotó: FC Ajka

Az FC Ajka labdarúgói nemcsak a pályán, hanem azon kívül is példát mutattak a közösségnek, hiszen a kezdeményezésükkel nemcsak élelmiszert, hanem reményt és hitet is adnak azoknak, akiknek szükségük van rá. „A karácsony a szeretet ünnepe, és a klub azt szeretné, hogy mindenki érezze, hogy nem áll egyedül, és hogy vannak, akik segítenek. A klub célja, hogy minél több emberhez eljuttassa az üzenetét, hogy a közösség ereje nagyobb, mint gondolnánk, és hogy együtt sokat tehetünk a másokért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kosár
  • No products in the cart.