Új szolgáltatás Kolontár lakóinak

A Kolontár Község Önkormányzata bevezette a Munipolis nevű rendszert, amely lehetővé teszi a lakosok számára, hogy SMS, e-mail vagy telefonos applikáció formájában értesüljenek a település életével kapcsolatos fontos információkról.

A Munipolis egy ingyenes szolgáltatás, amelyhez a lakosoknak csak regisztrálniuk kell a https://kolontar.munipolis.hu/regisztracio oldalon. A regisztráció után a felhasználók választhatnak, hogy milyen típusú és gyakoriságú értesítéseket szeretnének kapni. A Munipolis rendszer egy ingyenes szolgáltatás, amely a lakosokat időben és pontosan tájékoztatja a település életével kapcsolatos fontos információkról, segíti őket a mindennapi életükben, meghívja őket a kulturális és sporteseményekre, naprakész információkat nyújt nekik a helyi újdonságokról, és lehetőséget ad nekik, hogy véleményt nyilvánítsanak a település ügyeiről. A Kolontár Község Önkormányzata reméli, hogy a Munipolis rendszerrel erősíti a lakosokkal való kapcsolatot, és javítja a település életminőségét. A rendszer bevezetését a Magyar Telekom támogatta, amely a Munipolis országos hálózatának része. – tájékoztatta lapunkat Horváth Zoltán, a település polgármestere.

A Munipolis rendszerről további információkat a https://kolontar.munipolis.hu oldalon találhatnak a lakosok, vagy a 06-88-555-555 telefonszámon kérdezhetnek.

Forrás: Kolontár Község facebook oldala

0
Kosár
  • No products in the cart.