Az édesanyákat köszöntötték Kolontáron

Május első vasárnapja minden évben különleges alkalom, amikor az anyukákat méltó módon megünnepljük. Az Anyák Napja a szeretet, gondoskodás és köszönet napja, amikor megemlékezünk mindarról, amit az édesanyák a gyermekeikért tesznek.

A gyerekek és felnőttek egyaránt izgatottan várták az eseményt, amely során a település legfiatalabb tehetségei is színpadra léptek. A legkisebbek rajzos előadása nyitotta meg az ünnepi műsort, amelyet a nagyobbak követtek versmondással, énekkel és hangszeres előadásokkal kápráztatták el a közönséget. Cselló, fuvola, furulya, trombita és gitár hangjai töltötték be a teret, miközben a tehetséges fiatalok szívből játszottak. A rendezvényt Holczer Kolos konferálása tette még felejthetetlenebbé. A színpadon megjelent tehetségek, mint Sidó Attila, Csite Alma és Csite Málna, valamint a többi előadó, Rèfi Bíborka, Réfiné Rednágel Veronika, Horváth Attila, Rajmon Nóra, Holczer Abigèl, Ihász Alíz, Libárdi Lilla, Sali Vèda, Molnár Anna, Torma Viola, Piller Emese, Holczer Emma és Valentin Anton, mind hozzájárultak az ünnepi hangulathoz.

A műsort követően a gyermekek egy szál virággal köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat.

A szervezők és segítők, mint például Magyar Ági, aki a dekorációért felelt, vagy a palacsintát sütő Balogné Marianna és Czotterné Réfi Gréta, Buzás Sándorné és Fazekasné Magdolna mind hozzájárultak az ünnepség sikeréhez. A helyi élelmiszerbolt és Horváth Zoltán polgármester által felajánlott sütemények és üdítők gondoskodtak arról, hogy senki ne maradjon édesség és frissítő nélkül. Az esemény megvalósításában kulcsfontosságú szerepet játszott Holczerné Boncz Titanilla és Huszti Szilvia összefogása. Az anyák napi műsor a Kolontár Jövőért Egyesület szervezésében valósult meg.

0
Kosár
  • No products in the cart.