Mesebalett Ajkán

Nagy sikert aratott a szombaton megrendezésre kerülő Bambi című balettelőadás, amely a kisgyermekes családok és a kisiskolás csoportok számára kínált felejthetetlen zenei és színházi élményt. A „Bambi” története a kis szarvasborjú születésétől a felnőtt szarvassá válásáig követi nyomon a kis erdei jövevény életét. Az előadás nem csak mese volt, hanem egy varázslatos utazás a táncművészet és a táncszínház világába.

A darabot kizárólag óvodás és általánosiskolás korú gyermekek adták elő, ami egyedülállóvá tette az előadást Ajka kulturális életében. A szervezők büszkék arra, hogy olyat alkottak, amely még soha nem volt a városban, és remélik hogy ez az előadás hosszú távon hagyományt teremthet majd.

Bakler Ildikó koreográfus

Bakler Ildikó tánctanár, az Ilcsi Dance Táncstúdió vezetője úgy nyilatkozott, hogy a produkció közelebb hozza a gyermekeket a tánc és a színház csodálatos világához. A rendező táncművész úgy fogalmazott, hogy a szerepeket a szereplők tánctudásuk alapján kapták, ami lehetőséget adott minden résztvevőnek, hogy a legjobbat hozza ki magából.

Hozzátette, hogy nagyon kemény fél év van a szereplők háta mögött, és mind a gyermekek, mind a szülők is hatalmas segítséget nyújtottak, igazi csapatként dolgoztak a felkészülés időszakában, amely hozzájárult az előadás sikeréhez. Talán ez tette még különlegesebbé ezt a darabot -zárta gondolatait Bakler Ildikó a Bambi című táncos előadás megálmodója, művészeti vezetője, koreográfusa.

0
Kosár
  • No products in the cart.