Zenés ébresztő Kolontáron

Július 6-án a Kolontári Falunapon a hajnali csendet zenés ébresztő és az off-road járművek felvonulása törte meg. A felvezető autó platóján helyet kapott gyermekek nevetése és izgatottsága töltötte meg élettel a falu ébredező utcáit, így nyitva meg a település egyik legnagyobb ünnepét. A falunapon a közösség tagjai együtt ünnepelnek, sportolnak, és a kulturális programoknak köszönhetően ápolják helyi sváb hagyományaikat is.

Az ebéd utáni órákban Tengo meccsek veszik majd át a főszerepet, ahol a helyi csapatok mérik össze tudásukat a Polgármesteri Hivatal mögötti focipályán. A sportesemények után a Cimbora Produkció színházi előadása és gyerekműsora varázsolja majd el a kicsiket és nagyokat egyaránt. Este az IlcsiDance Tse Sváb hagyományörző táncegyüttes majd Pintér Zoltán énekes műsora gondoskodik a kulturális feltöltődésről. A Kolontári Kiskórus és a Kéknefelejcs tánckar fellépése után az esti órákban a Varga Feri és Balássy Betti duó, valamint a Faterock együttes koncertjére várják szeretettel a kikapcsolódni vágyókat a szervezők. A napot Dj. Don által szolgáltatott ritmusok zárják, aki garantálja, hogy senki se marad kikapcsolódás és tánc nélkül.
A falunap során nem csak a színpadi programok szolgáltatnak felejthetetlen élményeket, hanem a kísérőprogramok is, mint a kézművesek vására, a kicsiknek felállított légvár, a nagyokat próbára tevő rodeó bika, és a kézműves foglalkozások. A rendezők szeretettel várnak mindenkit.

0
Kosár
  • No products in the cart.