Színvonalas gálával zárták az évet

Az IlcsiDance Táncstúdió hagyományosan táncgálával búcsúztatta az évet, amelyen a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megmutatta tehetségét és szenvedélyét a tánc iránt. Közel 70 növendék előadásában a gálán különböző táncstílusokat láthattunk.

A táncstúdiót Bakler Ildikó vezeti, aki maga is koreográfus, és közel harminc éve tanítja a tánc művészetét. Elmondta, hogy a gála a tanítványai és a szüleik hálájának és szeretetének a jele, és hogy büszke rájuk, amiért ilyen elkötelezettek a tánc iránt. A gála egyben a gyermekek személyes ajándéka is volt a szülőknek és a nagyszülőknek, akik megtöltötték a színháztermet, és lelkesen tapsolták meg a produkciókat. -mondta a művészeti vezető.

A gála elején a balett előkészítő csoport, a kis óvodások léptek először a színpadra, akik bájosan mutatták be a balett alaplépéseit. Azután a táncsportegyesület repertoárjában szereplő táncok következtek, amelyek között volt balett, modern balett, színpadi, show- és modern kortárs táncok valamint német nemzetiségi tánc. A műsor során színvonalas és figyelemkeltő táncokat láthattunk, amelyek bemutatták a táncstúdió sokszínűségét és kreativitását. A gála egyik legmeghatóbb pillanata az volt, amikor Fábián Anna, aki születése óta küzd a mozgással kapcsolatos nehézségekkel, egy közös produkcióban lépett fel tanítójával, Bakler Ildikóval. Anna egy éve tanul táncolni, és odaadó, lelkes és kitartó munkával küzd a gyógyulásáért. A közönség hatalmas ovációval jutalmazta őket, és sokan könnyeztek a megható látványtól. A gála végén Bakler Ildikó köszönetet mondott a táncosoknak, a szülőknek, és a közönségnek, és átadta a táncstúdió díjait. Molnár Attila és Holczer Jenő, a sváb hagyományőrző együttes legrégebbi oszlopos tagjai, kitüntetésben részesültek. Takács Kata, aki 12 éve táncol, és Lengyel Dorka, aki jubilált az egyesületben, szintén elismerést kaptak. Az első IlcsiDance Táncsportegyesület legkiemelkedőbb táncosa díját első alkalommal Major Dóra nyerte el. A jövő reménysége díját Vermesi Hanga kapta meg.

A gála után a szülők és a nagyszülők által készített finomságokat fogyasztva hangulatos beszélgetés zajlott, amelyen a táncosok és a nézők egyaránt megoszthatták egymással élményeiket és véleményeiket. A táncstúdió így méltóképpen zárta az évet, és már készül a következő évadra, amelyben újabb kihívások és egy táncos színdarab előadására készülnek.

0
Kosár
  • No products in the cart.